Ingenieursbureau Cauberg Huygen heeft Klaasjan Doeswijk aangetrokken als nieuwe directeur. Hij zal daarmee Louis van Brakel opvolgen, die volgend jaar met pensioen gaat. Cauberg Huygen levert adviesdiensten op het gebied van onder meer bouwfysica en milieuconsultancy, en ondersteunt overheden bij de uitvoering van VTH-taken (Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving).

Ervaren bestuurder met brede blik

Met de benoeming van Klaasjan Doeswijk haalt raadgevend ingenieursbureau Cauberg Huygen een ervaren bestuurder binnen met jarenlange consulting ervaring en een brede blik op organisatieontwikkeling. In deze positie zal hij directeur Louis van Brakel opvolgen, die over een jaar met pensioen gaat.

“Ik ben verheugd dat Klaasjan deze rol op zich neemt en kijk ernaar uit om met hem samen te werken. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij Cauberg Huygen verder uit weet te bouwen”, aldus eigenaar Berthil Dolmans.

Klaasjan Doeswijk - afb1

Klaasjan Doeswijk nieuwe directeur Cauberg Huygen

Deloitte

De afgelopen jaren werkte Doeswijk als teamleider voor Monitor Deloitte, de strategiepraktijk van Deloitte Consulting. Zo’n tien jaar heeft hij voor Deloitte in Nederland gewerkt en was daarvoor actief voor BearingPoint en Capgemini Consulting.

Gedurende zijn loopbaan leidde Doeswijk uiteenlopende trajecten voor internationale klanten op het gebied van onder andere fusies en overnames, en strategieontwikkeling en -implementatie. Daarnaast heeft hij verschillende leidinggevende rollen gehad.

Drijfveren

Het verbinden van mensen en belangen in een complexe omgeving geeft Doeswijk veel voldoening. “Maatschappelijke impact realiseren en de ontwikkeling van mensen is wat mij drijft”, laat hij weten. “De kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn 23 jaar als consultant, strategisch adviseur, teamleider, coach en trainer wil ik graag inzetten voor de verdere ontwikkeling van Cauberg Huygen.”

Doeswijk kijkt ernaar uit om samen met de collega’s van Cauberg Huygen te werken aan een toekomstbestendige en duurzame gebiedsontwikkeling. “Met deze gepassioneerde specialisten met hun technische vaardigheden, kennis en expertise, weet Cauberg Huygen zich naar eigen zeggen al bijna 50 jaar in de markt te onderscheiden”, aldus Doeswijk.

Over Cauberg Huygen

Cauberg Huygen telt ruim 140 medewerkers en heeft kantoren in Maastricht, Rotterdam, Best, Zwolle en Amsterdam. Tevens heeft het een akoestisch laboratorium in Delft. Cauberg Huygen maakt sinds 2018 deel uit van de Dolmans Groep. Een groep van specialistische bedrijven die zich sinds 1958 inzet in het voorkomen en herstellen van ongewenste situaties in vastgoed.

Klaasjan Doeswijk

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Klaasjan Doeswijk