WAT DOEN WIJ

Het geluid van duurzame verandering

Wat doen wij en voor welke sectoren? Cauberg Huygen levert met haar expertise een actieve bijdrage aan duurzame gebiedsontwikkeling. Gebruikmakend van virtual reality, parametrisch ontwerp en ons eigen akoestisch en bouwfysisch laboratorium produceert Cauberg Huygen het geluid van de verandering. Wij ontwerpen ruimtes die ons toestaan in een dichtbevolkte omgeving comfortabel, productief, veilig en duurzaam te zijn.

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening resoneert: met onze klanten, medewerkers, projecten en natuurlijk de natuurlijke omgeving. Dit zodat de effecten van duurzaamheid maximaal worden versterkt: het geluid van duurzame verandering.

Bouwfysische advisering voor

Gebouwde omgeving

Icoon doelgroepen Gebouwde Omgeving
Lees meer

Milieuconsultancy en juridisch advies

Industrie

Icoon doelgroepen Industrie
Lees meer

Milieutaken en juridisch advies voor

Overheden

Icoon doelgroepen Overheden
Lees meer

Toonaangevend in bouwfysica

Cauberg Huygen is een onderscheidend ingenieursbureau dat werkt aan de uitdagingen van de mens van morgen. We zijn de expert en detacheerder op het gebied van bouwfysica, duurzame ontwikkeling en milieu- en energievraagstukken.

We werken samen met overheden, industrie, architecten, projectontwikkelaars en bouw- en vastgoedondernemingen aan duurzame gebiedsontwikkeling. Cauberg Huygen levert de beste oplossingen, brengt geen schade toe aan onze omgeving en loopt voorop als het gaat om innovatieve concepten en methodes:  door middel van virtual reality, parametrische optimalisatie en ons eigen akoestisch en bouwfysisch laboratorium zijn wij toonaangevend in de markt.

Lees meer
Femke Corporaal smoelenboek

Meer weten over wat wij doen?

Neem contact op met onze teamleider Femke Corporaal

Contact