Jan-Willem van Wijngen MBA

sr. adviseur | teamleider

#externe veiligheid#milieucompliance#BRZO#QRA#PGS#luchtkwaliteit#stikstofdepositie#CFD#MER#NER

Voor welke vakgebieden kan je mij bellen?
Voor alles. Zowel voor bouw als milieu, zowel voor ontwikkeling als voor realisatie voor en na, zowel voor bedrijven als voor overheden, zowel voor industrie als voor natuur. Kortom geen uitdaging is te groot.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?
De complexheid van de vragen. Dit wordt niet bepaald door de grootte of omvang, maar meer door de ruimte die er is voor een oplossing.

Wat kenmerkt mijn advieswerk?
De klant helpen en begeleiden in risico’s en keuzes.

Welke karaktereigenschappen typeren mij?
Analytisch denken, ervoor gaan, durf.

Waar ben ik trots op?
De projecten die we als Cauberg-Huygen uitvoeren en hebben uitgevoerd. Rijdend door Nederland zijn er tal van plaatsen aan te wijzen waar we een aandeel in hebben gehad.
Van het Mijnwater-project in Heerlen via planontwikkeling en veiligheid voor de campus Brightland op het DSM-terrein in Sittard Geleen naar de verschillende VDL-locaties in heel Nederland. Van de A'DAM Toren in Amsterdam, via trillingen op station Bijlmermeer naar de Hermirtage, waar wij het klimaat en brandverzorgd hebben, verlaten wij Amsterdam op weg naar de tramtunnel in Den Haag, naar 'de Rotterdam' in Rotterdam, om te eindigen op het schip de ss Rotterdam in Katendrecht. De ss Rotterdam is een goed vertrekpunt om langs de verschillende woningcoöperaties te rijden waar we brandadvies, energie-adviezen en renovaties hebben begeleid. Met de komst van de energietransitie ondersteunen wij ook bij verschillende windparken van Drenthe naar Utrecht naar Noord-Holland en terug naar Flevoland. Maar wij richten ons ook op de toekomst. Zo kunnen wij projecten voor gasloos bouwen tot nul-op-de-meter verzorgen en ondersteunen.

Kortom we kunnen én doen heel veel...