Virtual Reality

Algoritmes en 3D design

Gebouwen van de toekomst vragen om methodes van de toekomst. Door gebouwen virtueel te ontwerpen en gebruik te maken van algoritmes ontstaat de mogelijkheid veel sneller en accurater beslissingen te nemen over het ontwerp, reeds in het begin van het proces. Calculaties kunnen in virtual reality zichtbaar worden gemaakt en zo bijdragen tot een efficiënter besluitvormingsproces. Dit helpt de architect en de engineer.

Icon - Virtual Reality

Het is de missie van Cauberg Huygen om duurzame gebiedsontwikkeling te bevorderen door middel van duurzaam ontwerp. Hierbij speelt virtual reality een belangrijke rol. We werken samen met en investeren in innovatieve start ups die zich gespecialiseerd hebben in computational building engineering.

Cauberg Huygen ontwerpt ruimtes die ons toestaan in een dichtbevolkte omgeving comfortabel, productief, veilig en duurzaam te zijn. Door gebruik te maken van digitale innovaties en onze uitgebreide ervaring met complexe adviestrajecten behoren wij tot de absolute top in ons vakgebied.

Jack Ponsteen smoelenboek

Een keer verder praten over dit onderwerp?

Neem contact op met Jack Ponsteen

Contact