Virtual Reality

Algoritmes en 3D design

Gebouwen van de toekomst vragen om methodes van de toekomst. Door gebouwen virtueel te ontwerpen en gebruik te maken van algoritmes ontstaat de mogelijkheid veel sneller en accurater beslissingen te nemen over het ontwerp, reeds in het begin van het proces. Calculaties kunnen in virtual reality zichtbaar worden gemaakt en zo bijdragen tot een effici├źnter besluitvormingsproces. Dit helpt de architect en de engineer.

Het is de missie van Cauberg-Huygen om duurzame gebiedsontwikkeling te bevorderen door middel van duurzaam ontwerp. Hierbij speelt virtual reality een belangrijke rol. We werken samen met en investeren in innovatieve start ups die zich gespecialiseerd hebben in computational building engineering, waaronder virtual reality en parametrisch ontwerp.

Cauberg-Huygen ontwerpt ruimtes die ons toestaan in een dichtbevolkte omgeving comfortabel, productief, veilig en duurzaam te zijn. Door gebruik te maken van virtual reality en parametrisch ontwerp behoren wij tot de absolute koplopers in ons vakgebied.

Lisette Poldermans smoelenboek

Een keer verder praten over virtual reality en wat dit voor uw project kan betekenen?

Neem contact op met onze teamleider Lisette Poldermans

Contact