Femke Corporaal

strategisch adviseur

#bouwfysica#comfort#duurzaamheid

Voor welke vakgebieden kan je mij bellen?
Je mag mij bellen voor alle bouwgerelateerde projecten. Ik ben gespecialiseerd in het vakgebied bouwfysica en duurzaamheid, maar heb ook de nodige kennis op het gebied van akoestiek en brandveiligheid. Ik probeer die brede kennis te combineren in de advisering van duurzame projecten, waarbij er integraal aandacht is voor duurzaamheid, comfort en veiligheid. Deze integrale insteek zie je ook terug in methoden zoals GPR en BREEAM, waarin ik als BREEAM-expert bedreven ben.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik om samen met mijn collega’s onze diepgaande kennis op vele gespecialiseerde vakgebieden samen te laten komen in de ambitieuze plannen van onze opdrachtgevers. Samenwerken met het team dat is samengesteld door mijn opdrachtgever staat hierbij voorop. Ik zie graag hoe plannen zich ontwikkelen van een eerste idee tot een gerealiseerd bouwplan en hoe onze adviezen daarin kunnen bijdragen. Ik hou ervan om de ambities, maar ook obstakels, van mijn opdrachtgevers concreet te maken en hier passende oplossingen voor aan te dragen.

Wat kenmerkt mijn advieswerk?
Mijn advieswerk kenmerkt zich door heldere, kwalitatieve, pragmatische adviezen, waarin ik naast bouwfysisch verantwoorde keuzes ook het ambitieniveau van mijn opdrachtgever laat meewegen. Ik vind het van groot belang dat de adviezen worden begrepen en besteed daarom veel aandacht aan een goede overdracht van de adviezen, zodat deze daadwerkelijk in het bouwplan terecht komen.

Welke karaktereigenschappen typeren mij?
Ik ben eerlijk, gedreven, enthousiast, flexibel en nuchter.

Waar ben ik trots op?
Ik ben trots op het team van enthousiaste betrokken collega’s van Cauberg Huygen waarmee we samen de meest uitdagende en complexe projecten weten op te pakken. De collegialiteit, gedrevenheid, flexibiliteit, en het enthousiasme van mijn collega’s zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.