Sander Crombag

adviseur

#bouwfysica

Voor welke vakgebieden kan je mij bellen?
Mij kun je bellen voor alle bouwfysische vraagstukken. Mocht ik het antwoord op een vraag zelf even niet weten, dan heb ik heel veel vakkundige collega’s binnen de organisatie die ik kan raadplegen en zal ik zeker mijn best doen de betreffende vraag aan de juiste persoon voor te leggen.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik dat geen enkele week hetzelfde is en ik, na bijna 18 jaar bij Cauberg-Huygen werkzaam te zijn, nog iedere dag bijleer. Ik haal persoonlijk de meeste voldoening uit het praktische gedeelte van mijn werk; de metingen! Dus goed voorbereid naar een locatie en dan ertegen aan. Cauberg-Huygen beschikt over moderne meetapparatuur waarmee problemen snel inzichtelijk, en antwoorden snel en goed duidelijk worden. Het bekende zinnetje klopt: Meten is weten!

Wat kenmerkt mijn advieswerk?
Kenmerkend voor mijn advies is dat ik het altijd probeer te geven vanuit een zo breed mogelijk perspectief waarbij ik zowel mijn theoretische maar vooral ook mijn praktische kennis benut. Deze heb ik door de jaren heen op diverse vakgebieden opgedaan en verder uitgebouwd, waardoor ik van heel veel specialismen binnen onze organisatie kennis heb. Daarnaast heb ik, om mijn advieswerk nog completer en inzichtelijker te kunnen maken, onlangs een installatietechnische opleiding gevolgd.

Welke karaktereigenschappen typeren mij?
Gemotiveerd, flexibel, punctueel en sociaal.

Waar ben ik trots op?
Qua werk ben ik trots op hoe ik me heb kunnen ontwikkelen op gebieden als deskundigheid, vakkundigheid en ervaring, en dat ik daarbij als persoon mezelf ben gebleven als het gaat om de interactie met zowel mijn collega’s als met onze (potentiële) klanten. Ook kijk ik, als ik in de auto zit en de verschillende gebouwen en projecten waaraan ik mijn bijdrage heb mogen leveren passeer, vaak met trots op deze terug terwijl ik ze met een glimlach en een voldaan gevoel aanschouw!