Op donderdag 1 juni kwamen alle medewerkers van Cauberg Huygen bijeen voor een gezellige BBQ bij Nationaal Fruitpark in Ochten. Naast lekker eten werden bij dit bedrijfsevent ook een aantal medewerkers in het zonnetje gezet en was er als toetje ambachtelijk ijs van DROOM!IJs.

Al vroeg topdrukte

Hoewel het jaarlijkse bedrijfsuitje pas om half vijf officieel zou beginnen, was het al vroeg druk bij het Fruitpark. De hele dag vond er namelijk ook een training plaats voor medewerkers van Cauberg Huygen Milieu over de Omgevingswet. En vanwege het zonnige weer werd door sommigen van de gelegenheid gebruikgemaakt om een potje te schaken, terwijl anderen vanaf de zijlijn ongevraagd adviezen gaven of met elkaar te praten. Ook het terras was al snel gevuld.

 

In het zonnetje gezet

Voor het officiële deel van de middag nam men binnen plaats. Na iedereen welkom te heten, gaf directeur Louis van Brakel kort een update over de bedrijfsvoering en wat de plannen zijn. Daarna werden een aantal medewerkers in het zonnetje gezet.

Zo kreeg Youri van de Ven bloemen voor het behalen van zijn Fire Safety Engineering-opleiding, werden Kelly Smit en Dennis van Lieshout naar voren geroepen vanwege het behalen van hun BENG-certificering, terwijl Kristina Mues geslaagd is voor de Hogere Cursus Akoestiek in Antwerpen. Ook Rik Buiting mocht applaus in ontvangst nemen vanwege de Rachel Carson afstudeerprijs voor zijn afstudeerscriptie, terwijl Elrick Mulder de titel ‘Stikstofkoning’ kreeg opgespeld.

 

BBQ en DROOM!IJs in trek

De barbecue was intussen al op de juiste temperatuur en al snel vormde zich een lange rij. Het wachten werd beloond met een bord lekkers, waarbij niet alleen aan de vleeseters was gedacht. En er was genoeg aanwezig voor medewerkers met grote trek. Voor het toetje kon men terecht bij de kar van DROOM!IJs. Dit ambachtelijk ijs wordt door bijzondere mensen, met lokale ingrediënten gemaakt. Aanrader was het appeltaartijs!

 

Fruitige afsluiting

Tegen achten was het voor velen tijd om weer naar huis te gaan. Maar niet voordat ze eerst fruitige traktatie meekregen. Dit viel bij de collega’s in goede smaak…

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar