Cauberg Huygen volgt de richtlijnen van het RIVM en de Nederlanse regering om verspreiding van het COVID-19 coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat medewerkers in beginsel thuiswerken, dat metingen en inspecties onder strikte voorwaarden door kunnen gaan, en dat overleggen – zowel intern als met externe partijen – zoveel mogelijk online plaatsvinden. Deze maatregelen zorgen ervoor dat projecten geen vertraging oplopen en dat onze dienstverlening gegarandeerd blijft.

Business as usual

De forse maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben veel impact op het openbare leven in Nederland. Dit geldt echter niet voor de dienstverlening van Cauberg Huygen. Onze medewerkers kunnen ongehinderd – samen – doorwerken aan projecten omdat wij al geruime tijd gebruikmaken van Teams als online communicatieplatform, en doordat projectgegevens en rekensoftware online te benaderen zijn. Het is als het ware ‘business as usual’ voor de adviseurs van Cauberg Huygen.

Waar kunt u wel wat van merken?

Hoewel u dus als vanouds gebruik kunt maken van onze advieswerkzaamheden en dienstverlening, kan de naleving van de regels effect hebben op de wijze waarop wij met onze klanten communiceren. Dat zal namelijk vooral digitaal plaatsvinden, maar onze adviseurs zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch te benaderen zoals u gewend bent.

Daarnaast kunnen metingen en inspecties alleen onder voorwaarden doorgang vinden. Zo mag zowel de medewerker als degene met wie de afspraak is, geen griepklachten vertonen en niet vallen onder de risicogroep, en is er van tevoren afstemming met zowel de opdrachtgever als beheerder of bewoner of een afspraak door kan gaan.

Bereikbaarheid

Door de beperkte aanwezigheid van ons secretariaat op kantoor, kan het zijn dat de bereikbaarheid via ons algemene nummer (088-515205) beperkt is. In dat geval raden wij u aan uw vraag, verzoek of offerte via email te sturen: [email protected]. U krijgt dan snel antwoord.

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar