Cauberg-Huygen maakt vanaf vandaag deel uit van holdingmaatschappij Dolmans Investments, die het ingenieursbureau heeft overgenomen van DPA Group N.V. De overname past binnen de verzelfstandigingsstrategie die in 2016 is uitgestippeld door Eric Winter, ceo van DPA Group N.V. en Louis van Brakel, directeur Cauberg-Huygen B.V., en biedt voor Cauberg-Huygen de beste groeimogelijkheden.

Louis van Brakel, Eric Winter en Berthil Dolmans

Louis van Brakel, directeur Cauberg-Huygen, Eric Winter, ceo DPA Group en Berthil Dolmans, directeur Dolmans Group

Cauberg-Huygen blijft binnen Dolmans Investments een zelfstandige entiteit en wordt naast QBuild Holding en de Dolmans Groep gepositioneerd. De specialistische adviesdiensten van Cauberg-Huygen op het gebied van onder meer bouwfysica, akoestiek, duurzaamheid, trillingen, brandveiligheid en milieu zijn een aanvulling op de huidige activiteiten binnen Dolmans Investments. Met de toevoeging van Cauberg-Huygen aan de portefeuille is Dolmans Investments nog beter in staat eigenaren, beheerders en gebruikers van vastgoed te ontzorgen.

‘1+1=3’

Louis van Brakel: “Dolmans Investments past het beste bij onze bedrijfscultuur, onze manier van werken en de omgang met klanten. Deel uitmaken van Dolmans Investments geeft in dit dynamische speelveld de beste kansen voor Cauberg-Huygen als geheel verder te kunnen groeien. Er was gewoon de juiste klik.”

Over Dolmans Investments

Dolmans Investments is een holdingmaatschappij van een groep nauw samenwerkende, specialistische bedrijven met complementaire activiteiten die actief zijn binnen calamiteiten, schadeherstel, renovatie/grootonderhoud, bouwkundig onderzoek, advisering en facilitaire dienstverlening.

Over Cauberg-Huygen

Cauberg-Huygen B.V. is een onderscheidend ingenieursbureau dat werkt aan de uitdagingen van de mens van morgen, de expert en detacheerder op het gebied van bouwfysica, duurzame ontwikkeling en milieu- en energievraagstukken. Cauberg-Huygen levert de beste oplossingen, loopt voorop als het gaat om innovatieve concepten en methodes van duurzame gebiedsontwikkeling.

Voor meer informatie

Pieter Molenaar
Communicatiemedewerker
Cauberg-Huygen
tel: 06-15875814
email: [email protected]

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar