Het laboratorium van Cauberg Huygen gaat vanaf 1 december 2016 de samenwerking aan met Level Acoustics & Vibration. De twee partijen zijn dat overeengekomen. De samenwerking valt samen met de verhuizing van kantoor Zwolle naar een nieuw pand met meer uitstraling.

Samenwerking laboratorium met Level Acoustics & Vibration

De samenwerking garandeert de continuering van de huidige laboratoriumactiviteiten van Cauberg Huygen en biedt nieuwe kansen om klanten in de toekomst beter te bedienen. De samenwerking voor het laboratorium valt samen met de verhuizing van vestiging Zwolle naar een nieuwe toplocatie.

Over Cauberg Huygen

Cauberg Huygen is een ingenieursbureau dat bedrijven en overheidsinstanties adviseert over onder meer bouwfysica, comfort, duurzaam bouwen, geluid- en trillingsbeheersing, akoestiek, externe veiligheid en brandveiligheid. Ook is Cauberg-Huygen gespecialiseerd in complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, industrie en milieu- en energievraagstukken.

Over Level Acoustics & Vibration

Level Acoustics & Vibration is een research & consultancy bedrijf. Het ontwerpt de akoestiek en het dynamisch gedrag van grensverleggende gebouwen, stedelijke omgevingen en innovatieve bouwconcepten. Het bedrijf ontwikkelt verder analytische en numerieke rekenmodellen. Daarnaast beschikt het bedrijf over een akoestisch laboratorium en unieke meetapparatuur, en experimenteert en test het met schaalmodellen en in de praktijk.

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar