Donderdag 24 mei vond bij Nationaal Fruitpark Ochten een gezellig bedrijfsuitje met BBQ van Cauberg Huygen plaats. Door de vele files kwamen een aantal medewerkers wat later aanwaaien, maar die konden daardoor wel direct aanschuiven in de rij voor de keurig verzorgde eten met Amerikaans tintje.

Informeel

Werd vorig jaar de BBQ aangegrepen om de nieuwe bedrijfsplannen aan de medewerkers te presenteren, deze keer had de bijeenkomst bij Nationaal Fruitpark Ochten een informeler karakter. De sfeer onder de medewerkers van Cauberg Huygen was daarom direct al ontspannen en gemoedelijk. Er was in ieder geval voldoende gelegenheid voor gezelligheid en gesprekken. Er was zelfs iemand die van de gelegenheid gebruikmaakte om de swish swish voor te doen.

Gezellig bedrijfsuitje met BBQ in Ochten - collage 1

In het zonnetje gezet

Het enige formele intermezzo werd gevormd door het officieel in het zonnetje zetten van een drietal collega’s met een grote bos bloemen. Zo werd trillingsexpert Carel Ostendorf door directeur Louis van Brakel gefeliciteerd met zijn 30-jarig (!) dienstverband bij bij het bedrijf. Ook Erika Manders werd gefeliciteerd met een jubileum. Zij werkt inmiddels vijf jaar voor Cauberg Huygen. Tevens werd stilgestaan bij de pensionering van Nol Verheul. Daarna werd de borrel hervat. Na afloop van de geslaagde avond kon iedereen een strandtas – met inhoud – met het logo van Cauberg Huygen erop mee naar huis nemen. Laat de zomer maar komen!

Gezellig bedrijfsuitje met BBQ in Ochten - collage 2

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met