In opdracht van AM B.V. heeft Cauberg Huygen bij het plan ZuiderHoeven te Hoofddorp GPR Gebouw-certificeringen uitgevoerd. Het plan betreft een landelijk en dorps woongebied met alle voorzieningen in de directe nabijheid.

Sfeervolle groene hofjes

Het actuele woningaanbod betreft 36 extra ruime rij- en hoekwoningen van zes meter breed en 20 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen op een ruime kavel van circa 260 tot 350 m². De huizen zijn gelegen rondom twee sfeervolle groene hofjes. Het project is een ontwikkeling van AM.

Project ZuiderHoeven in Hoofddorp

EPC < 0,25

Het plan beantwoordt aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Haarlemmermeer. De ontwikkelde energiezuinige woningen binnen het plan ZuiderHoeven hebben een energieprestatie (EPC) van < 0,25 behaald.  Daarbij is er gekozen voor een gasloos concept met een warmtepompinstallatie in combinatie met zonnepanelen.

GPR Gebouw

Met behulp van GPR Gebouw is het duurzaamheidsniveau in kaart gebracht. De GPR-certificaten zijn het bewijs dat het plan ruimschoots voldoet aan de GPR-eisen van de gemeente Haarlemmermeer.

Heeft u vragen over het plan of wilt u meer weten over wat Cauberg Huygen voor u kan betekenen op het gebied van GPR-certificeringen? Neem dan gerust contact met Iris de Goijer of Alain Demoet, of bel naar 088-5152505.

Project ZuiderHoeven in Hoofddorp

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Iris de Goijer MBA