Na een incubatietijd van meer dan twee jaar is het programma van de TechMBA, een initiatief van Cauberg Huygen, eindelijk volgroeid en klaar voor uitrol buiten de eigen organisatie. De TechMBA is een MBA-opleiding speciaal ontwikkeld voor technisch professionals die voor de volgende stap in hun carrière ondernemersvaardigheden nodig hebben.

Gefinetuned voor en door tech potentials

Al vanaf de conceptie van de TechMBA is het de bedoeling geweest deze Master of Business Administration-opleiding publiekelijk aan te bieden. Om dit mogelijk te maken is meer dan twee jaar intensief proefgedraaid met een groot aantal van adviseurs van Cauberg Huygen. De eerste lichting deelnemers is in 2017 gestart en sindsdien is het programma met elke volgende lichting verbeterd en aanscherpt op de behoeften van technisch professionals in hun organisatie.

Compleet bedrijfskundig inzicht

Het TechMBA-programma is opgebouwd uit vier modules die naadloos op elkaar aansluiten. De module Innovation & Entrepeneurship geeft je een solide basis en actuele kennis van bedrijfskunde; bij de module Ondernemerslab breng je de theorie in de praktijk en werk je met feedback van mede-deelnemers aan het uitwerken van een eigen consultancy opdracht; voor de module European Business wordt een bezoek gebracht aan Brussel om inzicht te krijgen in de besluitvormingsprocessen, en de invloeden daarop, van de Europese Unie; en voor de module International Business verblijf je een week in Zuid-Afrika om kennis te maken met deze nieuwe, innovatieve economie.

Modules ook los af te nemen

Het volgen van de volledige TechMBA geeft deelnemers de meest brede ondernemersvisie, maar de vier studiemodules zijn ook los af te nemen. Zo heb je als student de flexibiliteit om één of meerdere modules te kiezen die voor jouw ambities de juiste toegevoegde waarde opleveren.

Start in maart 2020, inschrijving geopend

In maart 2020 gaat de leergang 2020-2021 van de TechMBA van start en de inschrijving daarvoor is vanaf nu geopend. Ga naar de website www.techmba.nl en vraag de brochure aan of schrijf je direct in. Ook voor specifieke vragen over de opleiding kan je daar terecht.

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar