Bouwkwaliteit

Bouwkwaliteit

Fouten in het ontwerp of tijdens de bouw of renovatie van een pand zijn bij oplevering niet altijd zichtbaar, maar kunnen een sluimerend bestaan leiden totdat symptomen ervan, zoals vochtschade, zich openbaren. Ook te weinig ventilatie of een verkeerd stookgedrag door bewoners kunnen onder meer vochtproblemen als schimmel tot gevolg hebben. Cauberg Huygen heeft een jarenlange staat van dienst in het opsporen van de oorzaak van deze problemen.

Bouwkwaliteit

Grondig en gedegen is hoe de bouwschadeonderzoeken en -analyses door adviseurs van Cauberg Huygen is te typeren. Door onze unieke werkwijze en ervaring met zeer complexe bouwschades is Cauberg Huygen voor gebouweigenaren en woningbouwcoörporaties veelal een laatste strohalm om tot een oplossing te komen. Met ons rapport in uw hand heeft u gefundeerde zekerheid over het herstel van uw bouwschade.

Naast bouwschade-onderzoek kunnen wij in het kader van kwaliteitsborging tijdens de bouw controleren of de werkzaamheden exact volgens ontwerp en richtlijnen zijn uitgevoerd. Ook kunnen wij met ons bouwfysisch laboratorium niet alleen testen of een product aan de specificaties voldoet, maar kan het laboratorium ook een adviserende rol vervullen in productontwikkeling.

Projecten in het kennisgebied bouwkwaliteit

Sporthuis Abcoude

Abcoude
Project Matrix-gebouw TU Eindhoven (foto: Bart van Overbeeke Fotografie)

Matrix-gebouw TU/e

Eindhoven

Minnaertgebouw

Utrecht
Marieke Koek smoelenboek

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met onze teamleider Marieke Koek

Contact