Maandag 22 januari vond in Beuningen de nieuwjaarsreceptie voor 2018 plaats van Cauberg Huygen. Naast een terugblik op het afgelopen jaar werden ook de plannen voor 2018, onze nieuwe bedrijfsbrochure én tien nieuwe medewerkers gepresenteerd.

Eregast en oprichter Hans Cauberg

Eregast

De jaarlijkse kick-of van het nieuwe jaar werd gehouden bij DROOM! in Beuningen. Eregast was Hans Cauberg, oprichter en naamgever van ons bedrijf en lid van de Raad van Advies. De heer Cauberg gaat zijn netwerk voor ons inzetten en zal in maart op uitnodiging aanwezig zijn bij de eindpresentaties van ons MBA-programma bij de Stellenbosch University in Zuid Afrika.

Terugblik 2017

Cauberg Huygen heeft in 2017 een flinke groei doorgemaakt. Zowel in omzet als in het aantal medewerkers. De vergaderzaal bij DROOM! was in ieder geval net aan groot genoeg.

Elementaire puzzel

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd voor het eerst ook onze nieuwe corporate brochure getoond. Deze bestaat uit een serie kaarten die de elementen van onze dienstverlening voorstelt. Tezamen vormen deze kaarten een puzzel met een verhaal. Met onze dienstverlening bieden wij de oplossing voor deze puzzel.

Nieuwjaarsreceptie 2018 in Beuningen- Adviseur Anne Cowan presenteert het nieuwe marketingplan

Speerpunten voor 2018

Voor 2018 zijn een aantal speerpunten geïdentificeerd. Zo worden de regio’s Rotterdam en Eindhoven aanzienlijk versterkt en krijgt het laboratorium in Delft een nieuwe impuls. Daarnaast wordt ingezet op innovatie en digitalisering van adviesdiensten. Maar bovenal willen we in 2018 verder groeien. Op de nieuwjaarsreceptie is daarvoor al een goede stap gezet. Zo stelden in totaal tien nieuwe collega’s zich voor.

Nieuwjaarsreceptie 2018 in Beuningen - Er wordt in de zaal aandachtig geluisterd tijdens de presentatie van de bedrijfsresultaten

Borreltijd

Na afsluiting van het formele gedeelte, was het tijd voor ontspanning met een borrel en een hapje. Cauberg Huygen is in ieder geval klaar om in 2018 vol door te stomen.

Nieuwjaarsreceptie 2018 in Beuningen - Tijd om te borrelen!

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar