Het is onderhand traditie bij Cauberg Huygen: het jaarlijkse bedrijfsuitje met BBQ bij Fruitpark in Ochten. Het weer zat op vrijdag 17 mei mee met veel zon, en de gerechten van de barbecue waren lekker en gevarieerd. Na afloop was er de mogelijkheid te overnachten in het recent geopende hotel van het Fruitpark en kregen de medewerkers een presentje mee naar huis.

Een half uur voor aanvang van het bedrijfsfeestje druppelden al de eerste collega’s binnen. Vanwege het mooie weer werd door een aantal gelijk van de gelegenheid gebruikgemaakt om buiten een potje schaak te spelen. Daarna was het de hoogste tijd voor iedereen om zich naar het restaurant te begeven voor de BBQ en met elkaar te klinken op een goed jaar met mooie projecten.

Hoewel het zakelijke gedeelte van de dag eerder die ochtend en middag al door de teamleiders met een serie presentaties was afgetikt, werd adviseur Thomas Taris nog even officieel in het zonnetje gezet met felicitaties en een bos bloemen vanwege 12,5 jaar in dienst bij Cauberg Huygen. Proficiat, Thomas! Na afloop kreeg iedere werknemer een presentje mee naar huis in de vorm van een actioncam, voorzien van ons nieuwe logo.

De grootste verrassing bij het BBQ-bedrijfsuitje in Ochten was wel de aanblik van het gloednieuwe Fruitpark Hotel naast de vaste feestlocatie van Nationaal Fruitpark Ochten. Een kleine groep medewerkers bleef hier overnachten, maar niet voordat klokslag middernacht door het horecapersoneel champagne werd geserveerd in verband met de verjaardag van een van de adviseurs.

Cauberg Huygen zoekt overigens nog nieuwe collega’s voor onder meer de kennisgebieden bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Dus spreekt bovenstaande je aan en wil je ook deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar