Cauberg Huygen Milieu team Noord-West is officieel van start gegaan. Met dit team, onder leiding van Martin Zwart, kan beter ingespeeld worden op wensen en behoeften van klanten in de regio. Team Noord-West opereert vanuit kantoor Amsterdam.

Verder op de ingeslagen weg

Met de start van team Noord-West gaat Cauberg Huygen Milieu voortvarend verder op de al eerder ingeslagen weg. Zo startte Cauberg Huygen Milieu, van oorsprong opererend vanuit Rotterdam, eind 2019 met team Zuid, onder leiding van Niels van Strien, om (semi)overheden in de oostelijke en zuidelijke provincies beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van onder meer milieutoezicht en -handhaving. “Als Cauberg Huygen Milieu moeten we zorgen dat we dichter bij onze klanten zitten zodat we ze beter kunnen bedienen”, aldus directeur Louis van Brakel.

Nieuwe rol Martin Zwart

Voor senior adviseur Martin Zwart betekent de start van Cauberg Huygen Milieu team Noord-West een nieuwe rol binnen het bedrijf. Martin: “Ik ben erg blij met deze kans en de mogelijkheid om mij in deze positie te bewijzen. Samen met mijn twee collega teamleiders wil ik Cauberg Huygen Milieu nog beter op de kaart zetten.”

Vacature

Team Noord-West bestaat momenteel naast Martin uit Veerle Herzberg en Alexandra Chojnowska, maar wij zoeken hiervoor nog uitbreiding, waaronder een (medior) Toezichthouder Milieu en een Adviseur Energietoezicht en Duurzaamheid. Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe team? Kijk dan op onze vernieuwde vacaturepagina.

Team Noord-West van Cauberg Huygen Milieu staat onder leiding van Martin Zwart (l). Rechts op de foto staat Louis van Brakel, directeur van Cauberg Huygen

Martin Zwart (l) krijgt bloemen uitgereikt van directeur Louis van Brakel (r) ivm het startschot voor CH Milieu team Noord-West

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met