OVERHEDEN

De detacheerder voor milieu- en omgevingsdiensten

De overheid stelt steeds strengere eisen aan het milieu. Gemeenten zijn belast met het toezicht op onze omgeving en alle eisen die er gelden.  De milieuprofessionals van Cauberg Huygen vervullen een belangrijke rol bij deze gemeentelijke omgevingsdiensten. In opdracht van de omgevingsdienst verzorgen wij vergunningen, toezicht, handhaving en advisering op het gebied van milieuvraagstukken. Tevens leveren wij juridische ondersteuning voor omgevingsdiensten.

Icoon doelgroepen Overheden

Uitdagingen van de mens van morgen

Cauberg Huygen is een onderscheidend ingenieursbureau dat werkt aan de uitdagingen van de mens van morgen. Naast onze kennis op het gebied van milieu, zijn wij de expert op het gebied van bouwfysica, duurzame ontwikkeling en energievraagstukken. Wij werken samen met omgevingsdiensten en adviseren scholen, gymzalen, verzorgings- en verpleeghuizen voor een optimale energiebalans en comfortabel binnenklimaat. 

Parametrisch ontwerp

lees meer

Virtual reality

lees meer

Laboratorium

lees meer

Naast onze expertise op het gebied van milieu en omgeving ondersteunen wij architecten, projectontwikkelaars en bouw- en vastgoedondernemingen bij duurzame gebiedsontwikkeling en bouwfysica. Bent u op zoek naar een betrouwbare en innovatieve partner? Wij werken graag met u samen.

Projecten voor (semi)overheden

Project Ashram College - impressie - header

Ashram College

Alphen aan de Rijn
Project Bensdorp in Bussum - header

Bensdorp

Bussum
Project MENU in Utrecht

Gebouw MENU

Utrecht
Martijn Mulders

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met onze teamleider Martijn Mulders

Contact