Maandag vond bij Droom! in Beuningen de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Cauberg-Huygen plaats. Op deze personeelsbijeenkomst zijn de plannen voor 2019 gepresenteerd, is teruggeblikt op de overname door Dolmans Investments begin december en zijn de nieuwe medewerkers voorgesteld. Aansluitend werd met een borrel geproost op het nieuwe jaar.

Kennisontwikkeling

Na een terugblik op de hoogtepunten en goede resultaten over 2018 werd bij de presentatie maandag bekendgemaakt dat in het nieuwe jaar de focus ligt op kennisontwikkeling binnen de organisatie. Hiervoor zijn drie kennisadviseurs aangesteld die deze taak op zich gaan nemen. De samenstelling van de teamleiders verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering blijft ongewijzigd. Tevens is de visie voor 2019 in beeld gevat.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Liselotte Apon licht tijdens de presentatie de kennisgebieden toe waarop Cauberg Huygen zich richt

Overname

Bij de presentatie werd ook teruggeblikt op de overname door Dolmans Investments begin december. De overgang naar de nieuwe eigenaar is tot nu toe vlekkeloos verlopen, met bijzondere aandacht voor het ict. De ict-dienstverlener gaf op de bijeenkomst tekst en uitleg over de uitgevoerde ict-werkzaamheden in het kader van de overgang. Berthil Dolmans zelf was bij de nieuwjaarsreceptie aanwezig.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Robert Slangen (l) in gesprek met Berthil Dolmans (r)

Nieuwe website en emailadressen

De nieuwe website van Cauberg-Huygen is door klanten en medewerkers goed ontvangen. Er is een duidelijker focus op klantdoelgroepen en kennisgebieden, de navigatie is aanmerkelijk verbeterd, terwijl met het overzicht van medewerkers de contactmogelijkheden verbeterd de benaderbaarheid van de organisatie benadrukt wordt.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Martijn Mulders toont de nieuwe website van Cauberg Huygen en stipt de recente overname door Dolmans Investments aan

Maandag werden ook de nieuwe @cauberghuygen.nl-emailadressen van medewerkers officieel ingebruikgenomen. Email naar de oude @dpa.nl-emailadressen wordt de komende jaren gewoon doorgestuurd naar de nieuwe emailomgeving. Klanten wordt aangeraden tijdig de emailadressen van hun contactpersoon bij Cauberg-Huygen aan te passen.

Nieuwe medewerkers

In Beuningen kregen de vier nieuwe medewerkers de microfoon in handen gedrukt om zich bij hun collega’s officieel te introduceren. De nieuwe medewerkers zijn: Sebastiaan van Rijn, Yassmin Ayati, Robert Braak en Nicolas Huffels.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Nieuwe aanwinst Nicolas Huffels in gesprek met collega’s

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar