Het gaat goed met DPA Cauberg-Huygen en DPA Milieu. De omzet zit in de lift, nieuwe initiatieven worden ontplooid en de vooruitzichten zijn gunstig. Eric Winter presenteerde samen met Louis van Brakel de nieuwe plannen tijdens het jaarlijkse BBQ-bedrijfsuitje. Samen naar de top!

Dynamische cellen

Om de verwachte groei te faciliteren voert DPA Cauberg-Huygen een organisatiestructuur in van dynamische cellen. Deze cellen, zelfsturende teams, worden gecoördineerd door meewerkende professionals. Door betere onderlinge samenwerking en de vrijheid voor kansrijke initiatieven wordt de groei gerealiseerd. Het streven van deze cellen is tot de top 3 te behoren op hun vakgebied.

Fotocollage feest Ochten

Samenwerking DPA Cauberg-Huygen en DPA Milieu

De samenwerking tussen DPA Cauberg-Huygen en DPA Milieu is versterkt om het groeipotentieel van beide business units te maximaliseren en de markt beter te bedienen. In totaal zijn er honderd personeelsleden in dienst. De presentatie werd door Eric Winter en Louis van Brakel gegeven tijdens het jaarlijkse uitje in Ochten. Het Nationaal Fruitpark in Ochten was gekozen als locatie voor de BBQ.

Over DPA Cauberg-Huygen

DPA Cauberg-Huygen is een ingenieursbureau dat bedrijven en overheidsinstanties al meer dan 40 jaar adviseert over onder meer bouwfysica, comfort, duurzaam bouwen, geluid- en trillingsbeheersing, akoestiek, externe veiligheid en brandveiligheid. Ook is DPA Cauberg-Huygen gespecialiseerd in complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, industrie en milieu- en energievraagstukken. Vanuit de vijf vestigingen wordt de klant landelijk bediend.

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar