De buurtborrel van vestiging Zwolle van Cauberg Huygen en DPA Benkis op donderdag 16 februari is goed ontvangen. De borrel vond plaats in de nieuwe huisvesting aan de Stationsweg 2. De aanwezige gasten waren onder de indruk van de nieuwe locatie en van de presentatie met projectadviezen, gegeven door senior adviseur Jan-Willem van Wijngen. Eric Winter, CEO van DPA, was een van de prominente aanwezigen op de buurtborrel.

Monumentaal gebouw

Het karaktervolle gebouw vlakbij het station Zwolle stamt uit 1881 en is door architect S.J.H. Trooster in opdracht van Jonkheer L. Sandberg tot Essenburg ontworpen. Door zijn ligging binnen het beschermd stadsgezicht in Zwolle en zijn eclectische bouwstijl met neo-renaissancistische elementen is het pand bij uitstek geschikt voor het in stijl ontvangen van klanten. Het kantoorgebouw biedt ruimte voor verdere groei.

Buurtborrel kantoor Zwolle

Betere bereikbaarheid

Het gebouw aan de Stationsweg 2 beschikt over tien parkeerplaatsen en is vijf minuten lopen van station Zwolle. Daarmee wordt het nemen van de trein aangemoedigd. Voorheen was het kantoor gevestigd aan de Wilhelm Röntgenstraat 4 op het industrieterrein Maanlander.

Buurtborrel kantoor Zwolle

Over Cauberg Huygen

Cauberg Huygen is een ingenieursbureau dat bedrijven en overheidsinstanties al meer dan 40 jaar adviseert over onder meer bouwfysica, comfort, duurzaam bouwen, geluid- en trillingsbeheersing, akoestiek, externe veiligheid en brandveiligheid. Ook is Cauberg Huygen gespecialiseerd in complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, industrie en milieu- en energievraagstukken. Vanuit de vijf vestigingen wordt de klant landelijk bediend.

Pieter Molenaar

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Pieter Molenaar