Woensdag 23 augustus heeft Antwan Timmers namens Cauberg Huygen, samen met Sweegers en de Bruijn een raamovereenkomst met de Radboud Universiteit getekend om voor de komende drie jaar projecten op de universiteit uit te voeren. Ook gaat Cauberg Huygen de stikstofberekeningen voor de Radboud Universiteit verzorgen.

Officieel moment met kennismaking

Na het officiële deel van het zetten van de handtekeningen onder de raamovereenkomst, kregen de betrokken partijen van het gehele project achtergrondinformatie over de campus en de voornaamste speerpunten van de universiteit. Ook was er tijd om kennis te maken met de interne projectleiders van de Radboud Universiteit. Taart mocht daarbij niet ontbreken.

Raamovereenkomst Radboud Universiteit getekend

Vlnr: Gerben Smit (divisiedirecteur Campus & Facilities Radboud Universiteit), Johan Buys (adviseur Sweegers en de Bruijn), William Sanders (directeur Sweegers en de Bruijn), Antwan Timmers (sr. adviseur Cauberg Huygen) en Peter Strik (projectleider uitvoering Sweegers en de Bruijn)

Taakverdeling tendercombinatie

Het totale project bij de Radboud Universiteit is opgesplitst in twee percelen. De combinatie van Sweegers en de Bruijn, en Cauberg Huygen neemt een perceel voor hun rekening. Sweegers en de Bruin richt zich hierbij op het installatietechnische deel, terwijl Cauberg Huygen verantwoordelijk wordt voor de disciplines bouwfysica, bouwakoestiek, duurzaamheid en brandveiligheid. Nelissen ontfermt zich over het andere perceel.

Stikstof

Daarnaast gaat Cauberg Huygen voor beide percelen alle stikstofberekeningen uitvoeren. Cauberg Huygen deed dit al voor het Radboud UMC, maar hier komt dus de Radboud University bij. De stikstofdepositie kan dan namelijk als geheel beoordeeld worden.

Links

Radboud Universiteit
Radboud UMC
Sweegers en de Bruijn
Nelissen

Antwan Timmers

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Antwan Timmers