Energie

Energietransitie

Nederland zit middenin de energietransitie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. Ook de gebouwde omgeving en industrie kunnen een grote bijdrage leveren aan het behalen van de energiedoelstellingen van onze overheid. Denk aan het beëindigen van onze afhankelijkheid van gas en het creëren van een CO2-neutrale omgeving.

BENG, NOM en EPV

Wij kunnen u adviseren over passende, haalbare en duurzame energieconcepten om te voldoen aan de geldende energie-eisen of om uw specifieke energie-ambitie samen vorm te geven. Zo geven wij voor uw project advies op maat om te kunnen voldoen aan de nieuwe BENG/NTA 8800-norm, NOM en de EPV. Ook kunt u bij ons terecht voor energielabels voor bestaande gebouwen. Aan de hand van uitgebreide energie- en haalbaarheidstudies, waarin wij verschillende concepten en ambities voor u vergelijken, helpen wij u te komen tot een bewuste en afgewogen keuze voor uw project.

BENG kwartet (Bijna Energie Neutraal Gebouw)

Energiebesparende maatregelen

Energiebesparing speelt ook voor bedrijven en industrie een steeds grotere rol. Onze adviseurs kunnen u ondersteunen bij het uitvoeren van een Energie Audit (EED) en voor het opstellen van energiebesparende maatregelen. Zo kunt u voldoen aan de eisen die worden gesteld vanuit het Activiteitenbesluit of waarmee u uw energie-ambitie of -visie op de lange termijn kunt waarmaken.

De adviseurs van Cauberg Huygen denken graag met u mee hoe u met uw project op een verantwoorde en haalbare manier kunt bijdragen aan deze energietransitie.

Links

Femke Corporaal smoelenboek

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Femke Corporaal

Contact